Pay attention to this report
kredit kepada wonderhowto


How to Download Awesome Note on Your Note 2

Thanks to hobby developer jujuburi, anyone with a Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S3 (or S4), Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Tab 2, and Samsung Galaxy Note 10.1 running Jelly Bean can now enjoy the awesomeness of Awesome Note! It was pretty easy, too, as all he did was extract the system.img file—but we don't have to even do that!
You can install the application directly through your device, just make sure you have Unknown Sources checked in your Security settings.
  • On your device, click either this or this (if one doesn't work, try the other) to download the app.
  • The download will then show up as AwesomeNote.apk. Click the link to open it. If you got a message saying Install Blocked, make sure you really do have Unknown Sources checked in your Security settings!
  • Once it installs, you should have access to the awesomeness of Awesome Note!
buat pertama kali blog yang tak berapa nak ramai org nengok nih terdapat 'server error' di mana page tidak dpt memaparkan sebahagian photo di dalam artikel..kemungkinan error ini berlanjutan selamnya atau pun buat sementara...harap maaf atas kesulitan..."pakcik google!!!!please correct those error!!ok??!!!"
wallhhualam






Kali ini editor nak nak kongsikan sunnah yang sering di ucapkan oleh Nabi Muhammad SAW. Ia merupakan zikir, bukan sekadar zikir tapi penghulu zikir iaitu Sayyidul Istigfar yang di bacakan pagi dan petang dan kiranya dia meninggal pada hari itu, di janjikan syurga kepada siapa yang membacanya seperti yang dinyatakan di dalam hadis Al-Bukhari. Semoga penyampaian dari editor ini memberi manfaat. Yang baik datangnya dari Allah.


Sayyidul Istghfar adalah seperti berikut :
KLIK UNTUK ZOOM


Tips: untuk senang ingat boleh lah ikut cara bacaan ini...dan satu lagi boleh download image kat atas pastu tepek la kat monitor ker dalam keta ka...kat phone ka..phone masing2 dah canggih dah...leh buat folder khas lagi...(jgn bwk toilet udah la..tak pun hide). 





Untuk penerangan yang lebih lanjut boleh semak di sini http://www.alhikmahsj.com dan http://indahnyamutiarasunnah.blogspot.com/


WASSALAM

alangkah indahnya kalau ada kat malaysia selaju ini...bandwidth is a luxury things in malaysia...



Share it, Like it, Twitter it even Email it

Premium Blogspot Templates
Copyright © 2012 PENDETA HATI