"beri saja anak itu pada aku"...

"beri saja anak itu pada aku"....


itu saja yang mampu editor ckp bila tgk video nie....biar editor yg bela pun takpa...jgn seksa anak tu..tolonglah!!!!!!harta akhirat tuh.......bagi je kat editor nie...sedangkan budak umur 4 tahun meraung tengok video nie,inikan pulak yang dewasa..beri saja anak itu pada aku!!!
Bila search di youtube, video ini telah di padam dari directory youtube atas sebab keganasan yang ditunjukkan..bayangkan ganaz ke tak ganaz sampai di lebel 18x overrated dek youtube..
Memang ramai yang share kan perlakukan ganaz nie,ada buruk dan baik..tapi apa2 pun dari sumber laman social facebook, ada satu status yang menyatakan perkara ini sudah selesai. Ibu bayi berkenaan telah di tahan pihak berkuasa dan bayi itu dalam jagaan orang lain...wallahhualam benar atau tidak..kiranya benar baguslah..sini editor ada status berkenaan.Pembaca lah yang nilai sendiri,benar atau tidak,baik atau buruk...


harap maaf..video telah di buang dari saluran-saluran streaming di dunia..cukup lah sebagai ingatan utk semua..

4 comments:

Anonymous said...

nie link video https://fbcdn-video-a.akamaihd.net/cfs-ak-ash4/v/439104/186/226207550824833_10783.mp4?oh=f4df5efe844b0d1d707ad7645b430887&oe=4FAA5720&__gda__=1336563488_ba9d4e12db53af3d56717c7a5329ec27

Anonymous said...

ade kes lak, ade anak, tapi pasanagan wanita itu suruh gugurkan~

Anonymous said...

dah agak akan ada soalan mcm nie...tepuk dada tanya selera...tau sengsara...dosa tak dpt nak ditebus..masa tak dpt nak patah balik...tak fair kalau semua salah pasangan wanita.....mungkin dia dah redha dgn apa yg jadi...memang senang ckp..berat yg memilkul...mungkin pasangan wanita tuh menjauhkan diri sbb tak nak benda2 mcm nie terjadi.....memang ckp mudah...tapi ada ke wanita tuh penah fikir apa jadi kat pasangan dia?????...merayu mintak maaf semua tuh...???...pernah pikir solution...yup....semua saalah lelaki....mintak maaf...kalau nak berdendam silakan...pasti lelaki itu menyesal,taubat tak henti2...kalau masih berdendam..silakan..semoga diampun dosa2 lalu...

Anonymous said...

n now hidup pompuan tue MUSNAH!!!!!!!

Share it, Like it, Twitter it even Email it

Premium Blogspot Templates
Copyright © 2012 PENDETA HATI