MALAS SUNGGUH!!!!




Salam...lama sudah tak update blog aku nih,kekadang lupa kekadang malas..............
= )..hehehe..malas tuh yang paling kuat tuh,lagi satu aku pun dah tak banyak aktiviti luar atau eve

nt yang menarik unutk aku hadiri
..bila dah takder aktiviti takder benda aku nak cakap.Sibuk,sibuk kat opis study pasal css web dan etc...kat umah lagi la,senang2 jer mata nih carik kawan baik dia si bantal dan katil..!!!!bila dah jumpa kawan baik dia apalagi,aktivit
paling seronok la..TIDO!!!!!!!!!

Snap pic pun aku dah jarang...semenjak2 menjak ada 5800 nih...heheheh snap pakai phone jer...tapi tu la malas nak upload ke pc...heheheh....dasat ooo!!!penyakit malas nih....apa benda pun tak leh nak buat...!!!

Baru2 nih aku ngan member opis gi jalan-jalan cari pasal kat kuala sepetang...cadang di hati nak usha kelip2,tapi kena naik bot pulak,kena sewa pulak...cancel rancangan tuh,pi lak mangrove forest,ingat leh ronda2...hujan turun,then lewat pulak tuh...dah pukul 7 lebih...kompom tak leh masuk!!!!tu la pasal,datang sini pun 5.30pm....mana sempat nak buat sumua tuh....lain kalai je la datang....ada la 2-3 pic snap pic pakai phone...tak worth it kalu aku snap pakai d60 ngan canon aku....bukan sebab tak cantik,tapi mood sudah hilang....hehe..hanya mee udang pengubat luka...!!!!!!!!sepatutnya udang mee bukan mee udang..mana taknya,selak udang baru nampak mee..!!!!!!!nak kata sedap tuh tak tau

nak kata sedap!!,sebab aku rasa biasa jer,macam mee bandung campur ngan udang yang sebesor 2-3 jari orang dewasa!!!...heheheh...udang jer dah nikmat...!!!!rega dia pun nikmat gak...aku makan mee udang special,semangkuk Rm11.00!!!!!!1st time makan mee semahal tuh..tapi berbaloi la..udangnya bapak besor!!!!tapi rasanya kitaorng silap gi

kedai yang kuar dalam tv tuh...rasanya mee udang mak teh bukan mee udang mak jah!!!!!tak pa next time aku datang lagi tibai kat kedai mak teh lak...!!!korang usha je la pic nie ....

For time being,aktivit hidup aku banyak berkisar di opis ngan umah..!!!tak kemana sangat...7.30 gi keje 8.00 malam sampai umah tu pun lewat gi jogging kat taman senivassagam...bukan apa dah masuk 30 nie,lagi la kena jaga kesihatan...(sebenornya nak kasi kurus..muahahahah)..tak boleh balik lewat sangat,kebelakangan nih mak aku tak berapa sihat..so dinner time dia tak masak,so aku kena gi beli dinner untuk diorang...tu la routine aku sejak dua menjak nih...

Apa2 pun bila malas aku dah hilang,ada aktiviti yang baik nanti aku up la kat blog nih...ok aku challo dulu....salam...!!!!


1 comments:

noor said...

yang..bila nk bwk mkn udang nih.. huhuhuhu.. kegemaran syg tau mkn udang.... hahhahahah

Share it, Like it, Twitter it even Email it

Premium Blogspot Templates
Copyright © 2012 PENDETA HATI