GERD!!!!! I'm under attack!!!!!!!!!!!!!!

aduh!!!!!!!!!penyakit gerd aku datang balik.....sakit,tak selesa,angin dalam badan..sumua ada...ye la dalam 2-3 bulan nih aku tak jaga pemakanan aku..sumua tibai...yang berlemak,yang berminyak,yang masam,kopi semua ada....ye la dah berhenti merokok,selera mencanak-canak ler...baru sat tadi telan gaviscon tablet...ada la kurang skit...lepas nih kena jaga diet balik la,makan kanji ngan roti jer la aku...kena gak la aku beli epal merah...itulah antara salah satu penawar yang mujarab untuk aku....aku pun lupa sebenarnya,dalam 2 malam lepas,aku terjaga dari tidur secara tiba2,sebabnya asid perut aku dah naik sampai ke tekak...!!!tu antara permulaan gerd menyerang...(bagi aku la...)dasat tak dasat ler,time tidur mati leh terjaga sebab asid perut dah naik....lepas tuh sambung tido balik...kejap jer rasa tak selesanya...heheh

tadi dalam sakit2 tadi,sempat gak aku siapkan sketch untuk ari nih...heheh...satu saja2 buat,satu lagi sahabat jauh dari perlis mintak buatkan sketch untuk anak dia...semalam pun ada gak buat 2-3 sketch...nie la padahnya bila dah start balik melukis,addict aku dibuatnya...pantang ada semangat skit,sumua mau lukis....=  ).....bab kaler-mengalernih aku malas skit la..sebabnya rumit skit kalu nak kaler.....ada beberapa lukisan yang aku kaler,klu ada masa dalam 3-4jam siap kaler la...klu tak 2-3 hari ler jawapnya...

apa2 pun enjoy saja.........




ana ngan ejad



baby nie pulak namanya amrell,anak kepada sahabat dari perlis

yang nie sahabat dari social bookmark,cik Meena...sweet dia nih..hitam manis..!!!= )

4 comments:

Anonymous said...

bang minta tutorial...dah lupa la mcm ne nak buat...

Ady said...

sapa gerangan yang minta tuto nih?

Anonymous said...

aku zombie kampung pisang huhhuhu...
dah lupo dah ha...

Ady said...

mana aku tau...tak tulis nama pun..anonymous jer...
nie urlnya http://www.melissaclifton.com/

Share it, Like it, Twitter it even Email it

Premium Blogspot Templates
Copyright © 2012 PENDETA HATI