2 hari yang extream

2hari lepas adalah merupakan hari aku yang gila2 sepanjang permulaan tahun ini....entah kat mana harus aku mulakan permulaan cerita pun aku tak tau.......nak kata personal sudah tentu ada..pasal kerja pun ada gak...campur aduk,kali lima,tolak tambah 10 kali then darab kosong..!!!!hasilnya kosong kepala hotak aku nih....hahahah....

dah la bola arsenal kalah kat chelsea...adus...serba tak kena ari tuh....dah la tak leh nak tido...bila takleh tido mula weng kepala ingat itu ingat ini....sampai la siang tak tido2....siang lak aku skip ke pasar...just beli lauk jer...later on sahabat dari tapah call,mau kasi tender kat aku...kul 3 kuar umah amik tender tuh,then gerak ker bt gajah lak mau kasi sahabat sorang lagi tender tuh..tuk cari rega barang...at the same time dia lak buat majlis tahlil kat umah,so aku join sampai la kul 7lebih....alamak ada appointment lak kul 8....so dgn pantasnya aku balik ke ipoh...mata nagntuk lagi nih...tak cukup tido...8.30 kuar ngan seorang "sahabat"....ada yang perlu aku clarified kan pada dia...

malam tuh juga aku gi outing kat ipoh ja untuk amik gambar ditemani 2 orang sahabat..sorang nih dah sifu dah...so dia nih yang ajar aku ngan "sahabat" sorang lagi nih...mcm2 gak yang dia ajaq kat kitaorng...murah rezeki dia kasi ilmu kat kitaorng...shot sampai 2pagi...lepak2 kat nasmir lokin...penuh beb ngan kaki bola...lupa lak mlm tuh MU lawan Everton....dengan bangganya aku menyatakan MU kalah dengan sepakan penalti...muahahahahahaahah...berita gembira...biarpun arsenal kalah tak dapat masuk final,so MU jgn harap la mau sapu bersih trophy tahun nih....muahahahaha

so sepanjang 2 hari nih kan,tak da apa la cuma ada perkara yang leh aku citer ada perkara yang aku tak leh citer kat public....ramai spy ramai stoker....apa2 2 hari yang hari yang paling extreme buat aku sepanjang tahun nie....!!!!MAAfKAN AKU!!!!!!!!!!

1 comments:

Anonymous said...

"MU jgn harap la mau sapu bersih trophy tahun nih....muahahahaha"

dah sapu bersih dah pun...hikhikhikhik

Share it, Like it, Twitter it even Email it

Premium Blogspot Templates
Copyright © 2012 PENDETA HATI